Voorbereidingen op de Stelvio!

Door Jasper Hendrikx, accountmanager bij TPS

Komende zaterdag is het zo ver: dan fiets ik samen met een aantal TPS-collega's de Stelvio, een van de zwaarste beproevingen in het wielrennen. We zullen die dag meer dan 42 kilometer fietsen, op een berg met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,1%. Een behoorlijke klim dus! We fietsen namens Bike4Brains, een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar hersentrauma's bij kinderen en jongvolwassenen. Iedereen heeft zijn beste beentje voor gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Momenteel zijn we natuurlijk druk in de weer met voorbereidingen op de Stelvio. De één doet dit door zijn materiaal en fiets nog een keer goed te controleren, de ander brengt zijn fiets naar de fietsenmaker of pakt zijn stalen/carbon ros en maakt kilometers op de weg. 

Zelf had ik afgelopen week de gedachte om kilometers te maken en dit te combineren met het werk. Afgelopen vrijdag besloot ik om samen met mijn collega Daniel vanuit onze woonplaatsen (Huizen en Utrecht) te fietsen naar het Kraanspoor in Amsterdam. Om half 6 ging de wekker: het was vroeg! Toch was het heerlijk om al lekker actief bezig te zijn. Om half 7 vertrokken we beiden naar Hilversum, om elkaar daar te meeten en door te fietsen naar Amsterdam. Om kwart voor 9 was het zover: de aankomst in Amsterdam. We werden feestelijk onthaald door onze collega's, het was een goede voorbereiding! Hopelijk geven deze kilometers net dat beetje extra bij de rit op de Stelvio! 

Andere mensen uit ons team zijn woensdag al vertrokken naar Noord-Italië. Afgelopen zondag werden de fietsen  samen met het materiaal ingeladen. Dat was zeker even passen en meten, maar  uiteindelijk is alles met zorg ingepakt en is de bus vertrokken naar Italië. Vélokay is eerder ter plaatse ter voorbereiding op de aankomst van alle deelnemers en om ervoor te zorgen dat iedereen straks onbezorgd de kolos van Noord Italie kan beklimmen. 

Tot zover onze voorbereidingen. Nog twee dagen te gaan, we zijn er (bijna) klaar voor! 

http://buff.ly/SCZB7y TPS zoekt trainees met ambitie. Heb jij de Brains, Balls & Energy...

De dag van een TPS-trainee

Lees meer

http://buff.ly/1utWVrk TPS zoekt trainees met ambitie. Heb jij de Brains, Balls & Energ...

Column Jelle Bultsma: Blijf gelo...

Lees meer

http://buff.ly/1mO1Dz5 TPS-trainee Jasper Hendrikx: "Ik wil me vooral blijven verbazen ...

Werf je collega!

Lees meer

Voorbereidingen op de Stelvio!

Lees meer

Column Jelle Bultsma: uit je com...

Lees meer

http://buff.ly/1mFxYDA Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van TPS: "Als we in Nederland ...

Column Jelle Bultsma: keuzes maken

Lees meer

TPS Event in tropische sferen

Lees meer

http://buff.ly/1lt0KYZ Jorrit Koeman begint deze zomer een tulpenpluktuin in het Vondel...

Column Jelle Bultsma: Zet door!

Lees meer

Total Soccer Academy

Lees meer

“PROBEER TIJD VRIJ TE MAKEN OM...

Lees meer

Let the battle begin!

Lees meer

“OP MIJN 21e SPEELDE IK VOOR H...

Lees meer