Oplossingen

Het traditionele detachering-businessmodel is snel aan het kantelen: het uur-factuurmodel is achterhaalt en opdrachtgevers zijn op zoek naar modellen die werken met output en resultaatverantwoordelijkheid. Business-case-denken heeft grote prioriteit, met het vermogen om samen te innoveren.


De toenemende technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat eenvoudig werk steeds verder geautomatiseerd wordt. Voor het specialistische werk ontstaat een (toenemende) vraag. Dit vraagt goede, hoogopgeleide, kritische professionals die daarbij meer kunnen dan alleen het leveren van kennis.


Elke opdracht begint daarom met een analyse van uw vraag en een business case waarin we oorzaken, werkwijze en resultaat nauwkeurig vastleggen. Vervolgens bepalen we samen welke vorm van onze dienstverlening het beste bij u past. Geen kortetermijn oplossing, maar een structureel verbeterplan, waarmee u efficiënter en resultaatgerichter kunt opereren.


Daar mag u ons op afrekenen.


Lees hier de ervaringen van Erwin van Leussen (Operations Manager bij Achmea binnen divisie Zorg & Gezondheid met TPS.
'Flex'

'Project'

'Outtasking'

Een flexibele schil rond uw vaste bezetting waarmee u efficiënt piekbelastingen opvangt.


Een tijdelijke ondercapaciteit komt zelden onverwacht. Dankzij slimme analyses weten we exact, op dag- en/of weekniveau, wanneer uw vaste formatie niet aansluit op het verwachte werkaanbod per proces en/of werkstroom en lossen we uw capaciteitsprobleem snel op.


>FLEX IN DE PRAKTIJK